Wie ben ik?

Hoi! Mijn naam is Pleun van Otten en ik ben studente informatica aan de Avans in Den Bosch.
Ik hou ervan om creatief bezig te zijn en daarom ben ik gestart met het maken van websites en webshops. Ik
omschrijf mijzelf als een creatief, leergierig en sociaal persoon.

Ik kreeg op de opleiding al snel een beeld over wat ik precies wil gaan doen met de kennis die ik daar opdeed. Het maken van websites vond ik altijd het leukste maar ik miste een beetje het creatieve gedeelte. Daarom heb ik besloten om te starten met het maken van websites en webshops. Zo kan ik mijn creativiteit kwijt en kan ik de kennis die ik leer op mijn opleiding toepassen.

Daarnaast heb ik een hele lieve hond Pien waarmee ik graag mee ga wandelen en trainen in mijn vrije tijd. We doen samen aan hondensport en we vinden het allebei hartstikke leuk. Als ik bezig ben met websites maken dan ligt ze trouw aan mijn voeten te slapen. Kortom, ik ben altijd wel bezig, of met mijn hond of met het maken van websites en webshops.

Pleun

Je kan me ook vinden op de volgende platformen.

Mijn visie

Make your website yours!

Mijn doel is om jouw website of webshop passend bij jouw te maken. Ik streef naar een uniek webdesign aansluitend bij jouw wensen die goed onderhoudbaar is en 24/7 beschikbaar. Daarnaast zorg ik er ook voor dat jouw website beveiligd is. Dit door middel van SSL- certificaten. Iets wat misschien in jouw oren onbekend is…?! Maak je maar geen zorgen daar zorg ik allemaal voor!