Hoi, dit ben ik!

Hoi, mijn naam is Pleun van Otten, en sinds ruime tijd trotse eigenaar van PvO Websites & Design. Tijdens mijn studie Informatica, Software Development, in Den Bosch heb ik veel technische kennis opgedaan op het gebied van Software. Naast mijn passie voor IT ben vaak creatief bezig. Ik zag veel potentie in mezelf en in het bundelen van deze twee passies. Daarom ben ik begonnen met PvO Websites & Design.

PvO Websites & Design maakt unieke maatwerk websites en webshops die volledig passend zijn bij de wensen en visies van een onderneming of persoon. Zo zorgen we er samen voor dat je jezelf op een creatieve manier online neerzet.

Naast het creatief bezig zijn op mijn laptop hou ik er van om samen met mijn teckel Pien buiten te zijn. We doen samen aan behendigheid en als ik aan het werk ben ligt ze trouw aan mijn voeten.

Ben je benieuwd wat ik voor je zou kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende eerste kennismaking.

Tot snel!

Pleun van Otten

+31636313056

info@pvowebsites.nl

Webdesign Pleun van Otten Valkenswaard Betaalbaar website goedkoop hosting

MIJN VISIE

Make your website yours!

Mijn doel is om een website of webshop passend bij jouw wensen en visie te maken. Ik streef naar een uniek webdesign aansluitend bij jouw wensen die goed onderhoudbaar is en 24/7 beschikbaar. Ik zorg voor dat jouw website beveiligd is. Dit door middel van SSL- certificaten. Iets wat misschien in jouw oren onbekend is…?! Maak je maar geen zorgen daar zorg ik allemaal voor!